Please Take Note!

Segala coretan dalam blog ini hanyalah pandangan peribadi saya dan jika adapun dari sumber yang lain adalah datangnya ia bersama-sama dengan detail sumbernya. Wallahu a'lam.

Tuesday, 16 April 2013

MENGAIT!

Bismillah.
Selawat dan salam ke atas junjungan mulia Rasulullah SAW.

Alhamdulillah. Selesai sudah mikro teaching, tajuknya Sempurnakan Solatku. Walaupun gitu-gitu ja buatnya, namun dengan kerjasama yang baik dari rakan seperjuangan, pengajarannya mendapat respon yang baik juga dari Ustazah.

OK! Ke tajuk utama buletin malam ini, ana nak cipta satu hobi baru. Baru buat diri analah. Mengait. Dah lama sebenarnya jeles tengok mak, kakak dah pandai mengait. Kali ni, nak cuba sendiri. Benang, jarum dah beli. Dah pandai nanti boleh tunjuk kat mak! Thumbs up untuk diri sendiri!

Warna pilih ikut suka si hati je.. =)

Followers